Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • A3C
  • 19.09.2023. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

U Osijeku otvorena prva međunarodna znanstvena konferencija o izazovima klimatskih promjena u agraru

O ulozi i statusu moderne poljoprivrede u doba klimatskih promjena raspravljat će se od 19. do 22. rujna na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Foto: Vedran Stapić
  • 973
  • 49
  • 0

Prva međunarodna konferencija A3C (Agricultural Challenges to Climate Change) posvećena klimatskim promjenama u poljoprivedi, otvorena je danas na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.

O ulozi i statusu moderne poljoprivrede u doba klimatskih promjena raspravljat će se tako od 19. do 22. rujna 2023. u srcu Slavonije. 

Organizatori kazuju kako je na ovaj skup prijavljeno 50 znanstvenih radova iz 25 zemalja svijeta, a koje će predstaviti i poslušati stotinjak sudionika.

Više informacija o konferenciji možete naći na mrežnim stranicama https://agriclimate.fazos.hr/

Konferenciju je otvorio rektor Sveučilišta J.J. Strossmayera prof.dr.sc. Vlado Guberac uz prisutstvo brojnih uzvanika iz redova znanosti, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, lokalne i područne samouprave te studenata. 


Tagovi

A3C Klimatske promjene FAZOS Osijek Vlado Guberac Konferencija


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner