Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bučijada
  • 26.08.2023. 10:30
  • Zagrebačka, Ivanić - Grad

U tijeku su prijave na 19. Bučijadu

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge

Foto: Zoran Ožetski
  • 1.075
  • 63
  • 0

Već 19. Bučijada održat će se u subotu i nedjelju 7. i 8. listopada 2023. godine s trajanjem od 09.00 do 21.00 sat na lokacijama tržnica Maznica, Mali trg kod tržnice Maznice, Moslavačka ulica, Ulica kralja Tomislava i na Sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu.

Kako je objavila turistička zajednica tog grada, u tijeku su prijave za izlaganje na ovom sajmu. One su krenule 7. kolovoza i traju do 4. rujna ove godine, a odluka o odabiru izlagača bit će objavljena 8. rujna.

Izlagači su dužni prodajna mjesta i štandove prigodno urediti i ukrasiti bučama. Iz Turističke zajednice napominju da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.

"Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge", navode iz TZ.

Sve informacije možete naći ovdje.


Tagovi

Bučijada TZ Ivanić-Grad Sajam Prijave Buče


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"