Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesen u Lici
  • 24.07.2023. 10:30
  • Ličko-senjska, Gospić

Upišite si u kalendar - jubilarna, 25. Jesen u Lici

Namjera organizatora je promovirati Ličko-senjsku županiju kao vodeću regiju koja brine o specifičnostima brdsko-planinskog područja, ali i visoku kvalitetu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Foto: Marinko Petković
  • 1.061
  • 55
  • 0

Jubilarna, sad već 25. "Jesen u Lici“ održat će od 29. rujna do 1. listopada u Gospiću.

Kako najavljuju organizatori, Ličko-senjska županija, očekuje se da će najveća gospodarska manifestacija u županiji i široj regiji, ove godine okupiti više od 350 izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih država. 

Ujedno, očekuju i rekordnu posjećenost - preko 30.000 posjetitelja.

Istiću da je namjera promovirati ovu županiju kao vodeću regiju koja brine o specifičnostima brdsko-planinskog područja. Također, pozicionirati "Jesen u Lici" u središnju manifestaciju potpore i promocije visoke kvalitete proizvoda. 

Naglašavaju i da je Vlada RH prvi put u 25 godina postojanja, prihvatila pokroviteljstvo nad ovim događanjem. Pokrovitelji su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo poljoprivrede.


Tagovi

Jesen u Lici Manifestacija Jubilarna


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]