Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinatlon
  • 25.05.2024. 16:30
  • Osječko-baranjska, Kneževi Vinogradi, Zmajevac

Vinatlon 2024. sve bliži: Pogledajte što vas sve očekuje

Posebnu nagradu ove godine Novinarsku Graševinu dodijelit će novinari redakcija s područja Osječko-baranjske županije jer tko bolje poznaje vino od samih domaćina i tko ga bolje može opisati i promovirati od naših novinara, kažu organizatori.

Foto: OBŽ
  • 793
  • 63
  • 0

Točno u sredini Vinskog mjeseca Osječko - baranjske županije, kad ste već posjetili Valpovo i Osijek, Draž i Kamenac, neka vas vinske ceste dovedu do Općine Kneževi Vinogradi gdje 7. lipnja počinje ovogodišnji vinski spektakl – Vinatlon 2024., pozivaju iz Županije. 

Stari podrum Vina Belje u petak će od 19.00 sati otvoriti svoja vrata kada će se održati svečana dodjela diploma i proglasiti Šampioni Dunava za ovu godinu.

Posjetitelje već od 19:30 sati čeka “najduži vinski stol“ gdje će uz glazbeni program iznenađenja moći kušati sva ocijenjena vina.

Posebnu nagradu ove godine Novinarsku Graševinu dodijelit će novinari redakcija s područja naše županije jer tko bolje poznaje vino od samih domaćina i tko ga bolje može opisati i promovirati od naših novinara“, poručuju organizatori.

Vinski mjesec u Osječko-baranjskoj županiji - vinskom raju istoka Hrvatske

U subotu, 8. lipnja Vinatlon se iz Kneževih Vinograda seli u Zmajevac gdje posjetitelje osim kušanja vina i sajma očekuju radionice slikanja s vinom, vinske radionice, Baranjski dekanteri, Baranjska Graševina i razne vinske igre poput špricaboce i wineponga.

Za ljubitelje vježbe snage, kažu, tu je i svima poznati Bačvatlon, igra u kojoj se natječu dvije po dvije dvočlane ekipe u guranju bačvi uzbrdo sve dok se ne dobiju konačni osvajači većih količina najboljeg baranjskog vina.

Šampioni Dunava 

Kako navode, kad se atmosfera već dobro zagrije, a sunce krene put zapada, na glazbenu scenu izlazi legenda hrvatske glazbene scene, Zorica Konđa, a nakon nje Bane Krstić poznat po svom hitu “Ko te ima taj te nema” u pratnji svog Garavog sokaka.

Ulaznica za svečanost proglašenja Šampiona Dunava i najduži vinski stol je 15 eura dok 32 eura iznosi kotizacija za Vinatlon koja uključuje ruksak, čašu, 12 bonova za degustaciju po vlastitom izboru, vodu, bon za konzumaciju jela na označenom mjestu i besplatan ulaz na vinsku.

Organizatori su pripremili mogućnost prijevoza vinskim autobusom o čemu, kao i o rezervaciji kotizacija više možete saznati ovdje.


Tagovi

Vinatlon Manifestacija Novinarska Graševina Bačvatlon Vino Kneževi Vinogradi Zmajevac


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.


Partner