Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitality
  • 07.03.2024. 18:00
  • Verona, Italija

Vinitaly 2024: Najveća svjetska izložba vina 56. put u Veroni

Četiri dana značajnijih događanja, susreta, degustacija te izravan kontakt s trgovcima, uvoznicima ili ugostiteljima razlog su da izložite proizvode na ovom sajmu ili posjetite događaj Vinitaly and City

Foto: Facebook/Vinitaly
  • 768
  • 68
  • 0

Jedan od najprestižnijih događaja u svijetu vina, Vinitaly 2024., održava se i ove godine u Veroni, u periodu od 14. do 17. travnja, na 100.000 m² izložbenog prostora. Ova je manifestacija namijenjena poslovnim subjektima iz svijeta vinarstva, enogastronomije i srodnim sektorima, a koji mogu očekivati bogat program koji uključuje degustacije, obilaske, edukacije.

Upoznavanje s novim trendovima

Bit će ovo prilika za upoznavanje s trendovima na tržištu, kao i s inovacijama i tehnologijama, digitalnim alatima za povezivanje ponude i potražnje, bez obzira na udaljenost.

Prošle godine Vinitaly posjetilo je 93.000 posjetitelja, a sudjelovalo više od 4.000 izlagača iz 143 zemlje. Riječ je o najvećoj izložbi vina u svijetu koja doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i međunarodnog.

Za više informacija o sudjelovanju u ovom dijelu programa, saznajte putem ove poveznice

Cijena ulaznica 

Pored Vinitaly, održava se i događaj "Vinitaly and the City" koji je namijenjen za ljubitelje vina i traje od 12. do 15. travnja. Događaj nudi degustacije, razne sastanke, radionice i sl. 

Dnevna karta iznosi 16,50 eura u online kupovini, dok kupovina ulaznice na mjestu događaja iznosi 20 €, uz napomenu da se online putem mogu kupiti najkasnije do 11. travnja, a dopuštena je samo punoljetnim osobama. 

U videu ispod teksta možete pogledati sažetak prošlogodišnjeg izdanja: 


Fotoprilog


Tagovi

Vinitaly Vinitaly and city Izložba vina Vino Verona Italija


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.