Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2014.
  • 16.01.2014. 16:30

Viroexpo 2014 - rekordan broj stranih zemalja

Rekordan broj stranih zemalja nastupit će na sajmu Viroexpo 2014., koji će se od 24. do 26. siječnja održati u Virovitici

  • 213
  • 19
  • 0

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2014., koji će se od 24. do 26. siječnja održati u Virovitici, nastupit će rekordan broj stranih zemalja.

Naime, na 19. Viroexpo-u nastupit će izlagači iz ukupno dvadeset i pet zemalja, od kojih 24 strane zemlje: Albanija, Austrija, Azerbajdžan, Belgija, BiH, Crna Gora, Češka, Francuska, Indija, Italija, Kina, Kosovo, Mađarska, Makedonija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švedska, Turska i Ukrajina.

Zemlja partner 19. međunarodnog sajma Viroexpo je Kraljevina Nizozemska, a nove zemlje na sajmu su uz Nizozemsku još Kosovo i Azerbajdžan.

Na ovogodišnjem Viroexpo-u, svi izlagači i posjetitelji, u vrijeme trajanja sajma, imat će besplatan pristup Internetu putem svojih prijenosnih računala ili mobitela. Tvrtka koja je zadužena za izgradnju kompletne bežićne infrastrukture je Pro-ping iz Pitomače.


Tagovi

Viroexpo Virovitica Kraljevina Nizozemska Sajam Poljoprivreda


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda