Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 04.09.2023. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

WineOS seli na novu lokaciju, a poznat i datum održavanja

Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji.

Foto: Dubravka Petrić
  • 1.438
  • 86
  • 0

U tijeku su intenzivne pripreme za deveto izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, koji će se održati na samom početku 2024. godine, točnije 12. i 13. siječnja, priopćili su organizatori iz Udruge dekanter.

Ovaj najveći vinski događaj na istoku Hrvatske od svoga početka svake godine donosi novosti, poboljšanja, više poslovnih prilika, mogućnosti prezentacije i otkrivanja noviteta. Vođeni tom praksom, organizatori i u devetom izdanju ovog međunarodnog događaja nude – promjenu.

Najveća promjena svakako je činjenica da se ponovno mijenja mjesto održavanja manifestacije sukladno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posjetitelja te brojne publike koja redovito pohodi ovaj vinski praznik u Osijeku.

Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji. Riječ je o novom Gospodarskom centru smještenom u jugozapadnom dijela grada.

Naime, Gospodarski centar dovršio je prvu fazu izgradnje u sklopu kojeg je izgrađena multifunkcijska izložbeno – poslovna zgrada s približno 5.000 četvornih metara izložbenog i poslovnog prostora. WineOS će se prostirati kroz obje izložbene dvorane te na dodatnim prostorima za radionice i logistiku ukupne površine veće od 2.750 četvornih metara. U glavnom izložbenom prostoru bit će smješteno 101 izlagačko mjesto. U drugoj dvorani bit će organiziran prostor za predah i druženje svih posjetitelja te cafe bar.

"Sigurni smo kako će svi koji se odazovu uživati u još jednom fantastičnom vikendu u Osijeku te da će ponijeti sa sobom mnoštvo lijepih uspomena kao što je to bilo i prethodnih godina", zaključuju organizatori.


Tagovi

WineOS Gospodarski centar Poznat datum Sajam vina Delicije


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.