Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Put u Kinu
  • 15.12.2023. 13:30

Zanima vas izvoz u Kinu? Evo kako se uključiti

Povjerenik Europske komisije za poljoprivredu Janusz Wojciechowski poziva zainteresirane poljoprivredno-prehrambene proizvođače da otputuju na sajam Anuga Select China.

Foto: Depositphotos/Ale_Mi/ChinaImages
  • 978
  • 120
  • 0

Povjerenik Europske komisije za poljoprivredu Janusz Wojciechowski posjetit će sajam Anuga Select China od 21. do 26. travnja 2024. u pratnji poslovnog izaslanstva viših predstavnika poljoprivredno-prehrambenog sektora Europske unije.

Svrha posjeta je olakšati izvoz europske hrane i pića u Kinu i proširiti njihovu prisutnost na tom tržištu. Povjerenik želi u svoju poslovnu delegaciju uključiti europske i nacionalne proizvođačke organizacije i tvrtke iz svih država članica s jakim izvoznim potencijalom koje, po mogućnosti nisu, dosad sudjelovale u ovakvim EU projektima.

Stoga, Europska komisija poziva predstavnike sljedećih sektora da se prijave. Riječ je o proizvođačima povrća, voća, mesnih proizvoda, čokolade, žitarica, tjestenine, vina, piva i žestokih pića, biljnih ulja, proizvoda koji nose zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla, stočne hrane, hrane za dojenčad, kućne ljubimce. Također, mogu se prijaviti i zainteresirani iz sektora slastičarstva te pekarstva.

Konačni odabir poslovnih predstavnika temeljit će se na proizvodnoj i geografskoj ravnoteži izaslanstva. U tom kontekstu također će se razmatrati reprezentativnost kandidata za određeni sektor, njihova sposobnost vođenja međunarodnog poslovanja i pristupa izazovnim tržištima

Sve zainteresirani mogu se prijaviti ovdje, a rok za prijavu je do 19. prosinca ove godine.

Program poslovne delegacije pružit će predstavnicima europskog poljoprivredno-prehrambenog sektora izvrsnu platformu za otkrivanje kineskog tržišta i uspostavljanje izravnih poslovnih kontakata kako u Šangaju tako i u Shenzenu. Troškove leta i hotela pokrivaju sami sudionici, ali sve poslovne događaje iz službenog programa, uključujući lokalni prijevoz i tranzit između Šangaja i Shenzena, pokrivat će Europska komisija.


Tagovi

Kina Izvoz Janusz Wojciechowski Anuga Select China Posjet Kini Poziv


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.