Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Urbanovo
  • 06.05.2024. 15:50
  • Međimurska, Štrigova

Započela je vinska manifestacija Urbanovo, ne propustite Festival pušipela

Noviteti su vinski vlak i kviz, kulinarski show s Tomislavom Špičekom i Međunarodna izložba karikatura, a pogledajte što je još najavljeno.

Foto: FB/Urbanovo
  • 431
  • 31
  • 0

Bogat program u sklopu manifestacije Urbanovo održat će se u Međimurju, točnije Štrigovi od 3. do 19. svibnja.

Prvog i drugog dana izložbe održano je međunarodno ocjenjivanje vina, a najvažniji događaj kako kažu, Festival pušipela održava se od 17. do 19. svibnja u Domu kulture.

Radno vrijeme u petak i subotu je od 12 do 19 sati, a u nedjelju od 14 do 19 sati.

Prvog dana Festivala otvara se izložba pod nazivom “Povijest vinarstva na Liburniji“. Istoga dana održat će se i "Wine & Smile Quiz" na lokaciji Terme Sveti Martin ispred puba Potkova od 20 h koji će okupiti vinare te poznate blogere i influensere.

Drugi dan, u subotu, posjetitelje očekuje “Cooking show by Bajzovi dvori“ dok je nedjelja rezervirana za jutarnji “Urbanovo Wine Run“, kada su organizirani i animatori za djecu.

Festival je otvoren za javnost, a dnevne ulaznice po cijeni od 25 eura možete osigurati ovdje.

Posjetitelji će kroz tri dana moći degustirati više od 170 etiketa vrhunskih vina iz 24 vinarije Udruge Hortus Croatia“, istaknuo je Robert Horvat, predsjednik Društva vinogradara i vinara Međimurja Hortus Croatiae Štrigova.

Osim festivala, Urbanovo gurman tjedan traje do 19. svibnja tijekom kojeg će restorani uključeni u projekt nuditi hranu sljubljenu s vrhunskim vinima međimurskih vinara.

Novitet je ove godine urbanovo vlak kojim će se posjetitelji moći voziti iz Zagreba s glavnog kolodvora do kolodvora u Čakovcu, a nakon toga busevima do Štrigove.

Urbanovo završava Otvorenim podrumima 24. i 25. svibnja na kojima posjetitelje osim izvrsnih vina očekuju i razne kulinarske poslastice.

Detaljnije informacije o programu možete pronaći ovdje.


Tagovi

Urbanovo Festival pušipela Štrigova Vino Degustacija vina Robert Horvat


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja