Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam OPG-ova
  • 25.05.2023. 12:35

Zdravo je pravo - prijavite se za sajam OPG-ova koji se održava na tri lokacije!

Cilj sajma je razvijanje prepoznatljivog brenda koji će omogućiti razvoj hrvatske proizvodnje i održivosti, kažu iz tvrtke ABC rent i pozivaju vlasnike OPG-a da rezerviraju svoje izlagačko mjesto za željeni grad.

Foto: Fb/ABC rent
  • 1.475
  • 143
  • 0

U srpnju, kolovozu i rujnu očekuje vas ekološki, zdrav i prepoznatljiv sajam OPG-ova "Zdravo je pravo" i to na tri lokacije u Hrvatskoj!

Kako najavljuju organizatori iz tvrtke ABC rent, prvi na redu je sajam u Svetom Petru u Šumi i to od 28. do 30. srpnja. Potom slijedi u Novom Vinodolskom od 25. do 27. kolovoza i u Zagrebu na Bundeku od 15. do 17. rujna. 

"Svjesni smo da se kao nacija sve više okrećemo zdravoj prehrani i domaćim proizvodima, shvaćamo da je kupcima bitno znati porijeklo proizvoda koje konzumiraju i želimo podržati razvoj lokalnih uzgajivača i proizvođača i njihovu održivost", ističu razloge organiziranja i pozivaju stoga vlasnike OPG-ova da im se jave i rezerviraju svoje izlagačko mjesto za željeni grad. 

Širenje mreže prodaje domaćih proizvoda 

Iza njih je već uspješno održan prvi sajam tijekom ožujka u Zagrebu, na kojemu je bilo ukupno 75 izlagača, OPG-ovaca s područja cijele Hrvatske. U ponudi je bio vrlo bogat prodajni asortiman: suhomesnati i mliječni proizvodi, proizvoda na bazi meda, razna ulja i orašasti plodovi, likeri i pića, razne delicija, svježe voća i povrće, zimnice, jaja i tjestenine, sadnica cvijeća, kolači, ljekovito bilje i kozmetika, aromaterapija, te razni unikatni predmeti, nakita i sl. 

Sve je pratio zabavni program, posjetitelji su uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi, a osiguran je i kulinarski show s Almom Čatlakom koji je pripremao recepte s proizvodima izlagača. Nisu zaboravljeni ni najmlađi koji su se zabavljali u dječjem kutku s radionicama i igraonicom te prikazom rada starih tradicijskih zanata. 

Sajam, ističu, nudi predstavljanje obiteljskog gospodarstva i proizvoda kupcima, izravnu prodaju, "brand visibility”, reklamu kroz razne medijske kampanje za sve gradove te pozicioniranje na tržištu. 

Prvi na redu je sajam u Svetom Petru u Šumi

Ima i ciljanu svrhu, a to su povezivanje s ostalim proizvođačima i OPG-ovima, ostvarivanje kontakta s novim kupcima, pronalazak "trajnih” kupaca za svoje proizvode te širenje mreže prodaje.

Prijavite se i predstavite svoj OPG 

Želja im je trajno održavati ga dva puta godišnje, proljeće i jesen u Zagrebu, te u ljetnom periodu u gradovima na moru, a sve s ciljem razvijanja prepoznatljivog brenda koji će omogućiti razvoj hrvatske proizvodnje i održivosti. 

"Uz vaše sudjelovanje, potporu i zajedničke resurse i znanje, možemo u tom naumu i uspjeti", naglašavaju pozivajući vlasnike OPG-a da se prijave i predstave svoje proizvode. 

Kontakt osoba za komunikaciju je Ines Cvitak event manager tel: 091/6400 562 ili e-mail ines.cvitak@abc-rent.hr 

Više informacija možete pronaći ovdje.

Organizatora, ABC rent, kao partneri podržavaju: Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna komora, OPG Hrvatska, TZ Središnja Istra, TZ Novi VInodolski, Grad Sveti Petar u šumi, Grad Novi Vinodolski, Superhik agencija za sve i Agroklub


Tagovi

Sajam OPG-ova Zdravo je pravo Prijava OPG-a ABC rent Sveti Petar u Šumi Novi Vinodolski Zagreb Ines Cvitak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...