Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turistička ruža
  • 02.03.2024. 13:30
  • Zagrebačka, Velika Gorica

Otvorene prijave za Ružu Zagrebačke županije, dodjelu turističkih nagrada

Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija: Eno –gastro turizam, održivi turizam, inovativni proizvodi i usluge, društveno odgvorno poduzetništvo, smještajni objekti te djelatnici iz uslužnih i ostalih turizmom povezanih djelatnosti.

Foto: D. Kopač/M. Petković
  • 649
  • 55
  • 0

Turistička zajednica Zagrebačke županije i ove godine dodijelit će nagradu za izvrsnost u turizmu - Ružu Zagrebačke županije. Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija: Eno –gastro, održivi turizam, inovativni proizvodi i usluge, društveno odgvorno poduzetništvo, smještajni objekti te djelatnici iz uslužnih i ostalih turizmom povezanih djelatnosti. 

Kako su naveli, prepoznati su kao vrhunska eno-gastronomska destinacija nadomak metropole, s mnoštvom kulturnih, tradicijskih i modernih manifestacija. Uz kulturno-povijesne atrakcije područja, zeleni zagrebački prsten privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom, a konstantan rast posjećenosti i povećanje broja noćenja rezultat je zajedničkog rada u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče.

"A nju stvaramo u suradnji s vrijednim turističkim djelatnicima, prepoznatljivim turističkim objektima, inovativnim uslugama i turističkim doživljajima", kazala je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović predstavljajući javni poziv za sudjelovanje u natječaju. 

Kako se čulo, građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije.

"Ružom Zagrebačke županije, našom godišnjom nagradom, želimo nagraditi njihov rad, motivirati ih da dodatno unaprijede svoje poslovanje te naglasiti uspješne primjere kao putokaz svim dionicima u razvoju turizma", istaknula je Alilović.

Pozvala je zainteresirane da na javni natječaj prijave uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu, turističke djelatnike i pojedince koji svojim radom pridonose razvoju kontinentalnoga turizma i Zagrebačke županije kao prepoznatljive turističke destinacije.

Dodjela nagrada u travnju

Javni poziv za sudjelovanje u natječaju "Ruža Zagrebačke županije” otvoren je do 21. ožujka 2024. godine.

Online prijavnica dostupna je ovdje

Najbolje će odabrati ocjenjivački sud, čiji su članovi stručnjaci iz područja turizma. Svečana dodjela nagrada održat će se u travnju u Velikoj Gorici.


Fotoprilog


Tagovi

Ruža Zagrebačke županije Javni pozv Nagrade Priznanja Prijave


Autor

Marinko Petković

Više [+]

Dugogodišnji novinar s diplomom Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu koji prati poljoprivredu i prehrambenu industriju. Danas na iste teme izvještava za brojne domaće medije. Predsjednik Zbora agrarnih novinara pri HND-u.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljskim putem do unedogled