Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Otkup mlijeka
  • 07.04.2022. 10:45
  • Osječko-baranjska, Darda

Povećanje otkupne cijene mlijeka najavila i treća hrvatska tvrtka

Time dajemo značajnu podršku domaćim proizvođačima mlijeka, posebno ugroženima naglim promjenama gospodarskih tokova i povećanjem cijene stočne hrane, objavili su.

Foto: Maja Celing-Celić
  • 1.596
  • 374
  • 0

Odluku o povećanju otkupnih cijena mlijeka donijelo je i Belje. Kako navode, one će se do svibnja ove godine povećati prosječno za 20 posto.

"Time dajemo značajnu podršku domaćim proizvođačima mlijeka, posebno ugroženima naglim promjenama gospodarskih tokova i povećanjem cijene stočne hrane", objavila je ova tvrtka.

Ujedno, navode, time jasno pokazuju koliku važnost u domaćoj proizvodnji ima suradnja s farmama malih proizvođača, kooperanata koji svakodnevno isporučuju svoje mlijeko za proizvode brenda Kravica kraljica.

Podsjetili su i da je iza njih prvih godinu dana ovog brenda i njegovih proizvoda, a kojima su, kažu, donijeli na stolove potrošača vrhunsku kvalitetu domaćih mliječnih proizvoda za što su zaslužne njihove farme u Belju i Vupiku, ali i farme brojnih kooperanata od kojih svakodnevno preuzimaju mlijeko. 

Na tim proizvodima, naglašavaju, ponosno stoji oznaka 100% hrvatsko mlijeko jer je uistinu riječ o pravoj domaćoj sljedivosti proizvodnje "Od polja do stola".

Podsjećamo, povećanje otkupne cijene prethodno su najavili Dukat i Vindija


Tagovi

Cijena mlijeka Povećanje cijene Otkup mlijeka Belje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Voljeli se mladih dvoje #RuralFoto #Životinje