Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinograd
  • 08.10.2013. 09:04

Obitelj Pevec krenula u novi pothvat

Ove godine urod je bio rekordan. Višnja i Zdravko Pevec očekuju 10 tona grožđa iz svojih vinograda koji se prostiru na 3,5 hektara u Čepelovcu blizu Đurđevca

Foto: RGBStock.com
  • 655
  • 59
  • 0

"Na ovogodišnjoj Sabatini, vinskoj izložbi na Hvaru, bit ćemo najugodnije iznenađenje. Predstavit ćemo u nas malo poznatu vinsku sortu Chiraz, uz vrhunsko pakiranje i posebnu etiketu", pohvalili su se Peveci za tportal.hr. Već šest godina uzgajaju sortu grožđa od koje se u nekim zemljama poput Južnoafričke Republike, Francuske ili Australije proizvodi jedno od najcjenjenijih i najpoznatijih vina današnjice, piše 24.sata.

Nakon poduzetničkog kolapsa, kažu da ipak nisu sve izgubili, ostali su zajedno i to im daje snagu za novi početak. Ponovno su se posvetili poljoprivredi, a Višnji je, uz pjevanje, vinograd najveća strast, dok Zdravko pomaže, jer on je više stručnjak za uzgoj žitarica. S obzirom na to da nemaju sve potrebno za proizvodnju vina, u pomoć su priskočili prijatelji iz Erdutskih vinograda. Nadaju se da će njihov crnjak završiti na policama trgovina.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Pevec Vinograd Grožđe Chiraz Sabatina