Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest voćarima
  • 15.09.2014. 15:00
  • Dubrovačko-neretvanska

Sakupljanje ambalažnog otpada SZB!

Obavijest Savjetodavne službe za voćare.

  • 68
  • 3
  • 0

Udruga CROCPA u suradnji s tvrtkom CIAK organizira sakupljanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja na području Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, dana 23.09.2014. (utorak), na lokaciji poljoljekarne Hipodrom, Put Piketa 24 u Sinju od 9-11-h i poljoljekarne Poljopromet d.o.o. u Opuzenu, od 14-16 h.

Sakuplja se isključivo prazna ambalaža tvrtki Agroteks, AgroChem-Maks, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Pinus Agro, Syngenta Agro.

Posjednici otpada sredstava za zaštitu bilja prilikom donošenja istog trebaju imati osobne dokumente, MIBPG, matični broj obrta ili tvrtke, pravilno ispuniti Prateći list (Obrazac PL-Oo) i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO), koji se mogu kupiti u Narodnim novinama.

Ovjereni obrasci se čuvaju 5 godina, te na zahtjev inspektora pokazuju prilikom inspekcijskog nadzora kao dokaz da se otpadnom ambalažom sredstava za zaštitu bilja gospodari na zakonom propisan način.

mr.sc.Ivana Župić,
E-mail:Ivana.Zupic@savjetodavna.hr


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti


Partner